држава

 • Данска
 • Оман
 • Џибути
 • Црна гора
 • Македонија
 • Естонија
 • Турција
 • Германија
 • Шпанија
 • чешка
 • Србија
 • Бугарија
 • Франција
 • Холандија
 • Унгарија
 • Романија
 • Нигерија
 • Литванија
 • Јапонија
 • Зимбабве
 • Ватикан
 • Велика Британија
 • Кина
 • Португалија
 • Јамајка
 • Финска
 • Италија
 • Белгија
 • Полска
 • Русија
 • Норвешка
 • Чиле
 • Англија
 • Занзибар
 • Албанија
 • Уругвај
 • Замбија
 • Латвија
 • Хондурас
 • Виетнам
 • Канада
 • Америка
 • Грузија
 • Словенија
 • уганда
 • Индија
 • Хрватска
 • Пакистан
 • Ирска
 • турција
 • Сирија
 • Колумбија
 • Кенија
 • Јордан
 • Нигер
 • Молдавија
 • естониа
 • Авганистан
 • Австрија
 • швајцарија
 • Танзанија
 • рванда
 • иран
 • Косово
 • Шкоцка
 • шкотцка
 • Палестина
 • Израел
 • ирак
 • Латвиа
 • Индонезија
 • Либан
 • Либија
 • Грција
 • Кореа
 • Египет
 • етиопија
 • Перу

The words in the list држава come from players of the word game City, Country, River.